Zou het niet fantastisch zijn wanneer uw gehele project inzichtelijk is? Alle processen, resultaten, doelen, kaders, risico’s en documenten aan elkaar gerelateerd, altijd en overal voorhanden? Dat u en uw medewerkers eenvoudig de bestaande gegevens kunnen raadplegen en/of actualiseren? En dat u op alle onderdelen verificatiemomenten kunt “plakken” zodat de status ervan kan worden gemeten?


Dat is Cobis! Een online softwareoplossing, opgebouwd uit meerdere afzonderlijk te gebruiken modules waarbinnen alle relevante projectgegevens kunnen worden beheerd en getoetst.


Cobis is ontwikkeld om de grote hoeveelheid en continu wijzigende gegevens van een project of organisatie te kunnen beheersen. Selectie van gegevens in behapbare werkpakketten geeft een praktische afbakening van de werkzaamheden terwijl het project of organisatie in zijn geheel beheerst blijft.


Uw medewerkers kunnen gelijktijdig, met een eigen profiel, gebruik maken van één of meerdere modules binnen Cobis. Ieder zijn eigen discipline, gebruik makend van de actuele gegevens uit de overige disciplines. Ondertussen stuurt het management vanuit de verificaties en het overzicht.


Direct aan de slag!

Zo eenvoudig is het: wij reserveren voor u vandaag nog een domeinnaam, beveiligen de server (SSL), richten de applicatie in op basis van uw wensen en het projectteam beschikt over zijn eigen geautomatiseerde beheersing! Uw gegevens immer actueel, op elkaar afgestemd en online bereikbaar.


Wilt u meer informatie over Cobis, een gesprek met onze consultant of een presentatie? Neem vandaag nog contact op zodat wij u kunnen verbazen met de vele toepassingsmogelijkheden.


Of download de Cobis productsheet.


Cobis is in 2003 ontstaan uit de solide samenwerking tussen Aarend en Innophase. Beide partijen hebben een evenredig aandeel in de applicatie.

Cobis